Problematyka demencji: diagnoza, leczenie, wsparcie.
Dużo jest dań, które przez składniki użyte do ich przyrządzenia lub ewentualnie wygląd bądź też także zapach, pomimo swoich gigantycznych walorów smakowych, nie wzbudzają w pierwszej kolejności zachwytu, a właściwie obrzydzenie. Wielu z nas tak reaguje na przykład na owoce morza, zwłaszcza na ośmiornice, kałamarnice bądź małże, mimo tego, że wielu smakoszy uważa je za w istocie smaczne oraz warte uwagi, jak ANCHOR a też uwielbiane ANCHOR. Innymi potrawami, do których wielu z nas nie umie się przekonać się podroby, inaczej artykuły mięsne pochodzące z wewnętrznych narządów zwierzaków – w większości wypadków jada się wątróbkę, płucka czy też cynaderki, czyli nerki. W kuchniach wyspiarskich, głównie w Irlandzkiej, podroby stanowią stanowczą większość jadłospisu i najistotniejszą część wielu potraw, wśród których odnajdują się podroby zwierzęcia opiekane w jego żołądku. Brzmi to wprawdzie niezbyt zachęcająco, jednakże dania tego typu posiadają oddaną rzeszę entuzjastów, jacy gotowi są zjeść podroby przygotowywane w najbardziej nawet ekstremalny sposób, nie bacząc na niepochlebne opinie innych. Dla innych polecamy ANCHOR – wypróbuj sam!
1. Informacje
2. Zamów online
5. Znajdź tutaj